EUROLEAGUE

Έγινε... Γερμανός ο Μπράις Τέιλορ

Έγινε... Γερμανός ο Μπράις Τέιλορ
EUROLEAGUE

Ο Μπράις Τέιλορ απέκτησε την γερμανική υπηκοότητα και πλέον δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στις ομάδες που θα αγωνίζεται.

Ο Μπράις Τέιλορ είναι πλέον Γερμανός υπήκοος. Όπως ανακοίνωσε η Μπάμπεργκ - αλλά και ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς - ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ απέκτησε την γερμανικη υπηκοότητα και πλέον δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στην Μπάμπεργκ, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2017.

Ο Τέιλορ αγωνίζεται σταθερά στο γερμανικό πρωτάθλημα από την σεζόν 2009/10, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Βόννη. Έκτοτε αγωνίστηκε στην Άλμπα Βερολίνου (2010-2012), τους Άρτλαντ Ντράγκονς (2012/13) και την Μπάγερν Μονάχου (2013-2017) πριν υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ.

Ο Τέιλορ ήταν από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν στην Μπάμπεργκ, αφού λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι τέθηκε εκτός δράσης από τον Ιανουάριου. Από τη νέα σεζόν ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στην δράση και να ενισχύσει κανονικά το σύνολο του Λούκα Μπάνκι.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι από την στιγμή που ο Τέιλορ θεωρείται πλέον Γερμανός, μπορεί να αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα της χώρας στις διοργανώσεις της FIBA, καταλαμβάνοντας θέση νατουραλιζέ. Το αν θα γίνει βέβαια αυτό ή όχι είναι πολύ νωρίς να το ξέρει κάποιος αυτή τη στιγμή.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ