EUROLEAGUE

Δεν μένει τίποτα όρθιο στην Μπάμπεργκ

Olimpia Milano's Vladimir Micov, left, challenges for the ball with Brose Bamberg's Luka Mitrovic during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Brose Bamberg, in Milan, Italy, Friday, Nov. 17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Olimpia Milano's Vladimir Micov, left, challenges for the ball with Brose Bamberg's Luka Mitrovic during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Brose Bamberg, in Milan, Italy, Friday, Nov. 17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η λίστα των αποχωρήσεων έχει ένα ακόμη όνομα για την Μπάμπεργκ, με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει το "διαζύγιο" με τον Λούκα Μίτροβιτς. Ελάχιστοι αυτοί που θα συνεχίσουν σε σχέση με πέρσι.

Το rebuilding συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Μπάμπεργκ, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που "έχτισε" πριν από ένα χρόνο ο Αντρέα Τρινκιέρι. Το κύμα της μεγάλης φυγής συνεχίζεται για την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League , με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει το βράδυ του Σαββάτου (21/7) το "διαζύγιό" της με τον Λούκα Μίτροβιτς.

Ο 25χρονος φόργουορντ δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2020, πλην όμως το ύψος του μισθού του δεν συνάδει με τη νέα τάξη πραγμάτων. Από νωρίς άλλωστε, στην Brose Arena ενημέρωσαν πως θα κατεβάζουν κατακόρυφα τον προϋπολογισμό για την επόμενη σεζόν, επενδύοντας σε νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, μην έχοντας πλέον τη δυνατότητα να αντέξουν μεγάλα συμβόλαια.

Κι αυτό που έγινε τον τελευταίο μήνα με παίκτες όπως ο Ντάνιελ Χάκετ, ο Ντορέλ Ράιτ, ο Μάοντο Λο, ο Αλεξέι Νίκολιτς και ο Λέον Ραντόσεβιτς, επαναλήφθηκε με τον Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του 25χρονου φόργουορντ είχε συνδεθεί πριν από μερικές ημέρες με τον Ερυθρό Αστέρα, πλην όμως υπήρξε διάψευση για ενδιαφέρον της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς για εκείνον. Εξάλλου, ο παίκτης υποβλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες σε νέα χειρουργική επέμβαση στα γόνατα, με στόχο την επιστροφή στην δράση τον Οκτώβριο.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ