EUROLEAGUE

Αγωνία για Ζήση στη Μπάμπεργκ

Αγωνία για Ζήση στη Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ απέφυγε το σοκ και κέρδισε έπειτα από θρίλερ με 85-84 τη Μπρεμερχάβεν, ωστόσο δεν χάρηκε τη νίκη της, αφού είδε το Νίκο Ζήση να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ.

Πύρρειος νίκη για τη Μπάμπεργκ. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι επιβλήθηκε έπειτα από αγώνα θρίλερ με 85-84 της Μπρεμερχάβεν και ανέβασε το ρεκόρ της στο 28-3 στο Πρωτάθλημα, ωστόσο δε μπόρεσε να χαρεί τη νίκη της, αφού είδε τον Νίκο Ζήση να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι.

Ο Έλληνας γκαρντ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δύο λεπτά πριν τραυματιστεί στον αστράγαλο και βγήκε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, σκορπώντας την ανησυχία στην Πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι και ο Στρέλνκιεκς λόγω τραυματισμού, η Μπάμπεργκ είχε πρόβλημα στην οργάνωση, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί πάρα πολύ πριν πάρει τελικά τη νίκη με 85-84. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λιόν Ραντόσεβιτς με 2/2 βολές με 16 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα, με τον Κάρβελ Άντερσον να αστοχεί στο φινάλε του αγώνα σε τρίποντο που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Αλεξέι Νίκολιτς με 16 πόντους, με τον Ντάριους Μίλερ να προσθέτει άλλους 16 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Κουίνσι Ντιγκς είχε 20 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ