EUROLEAGUE

Τρελάθηκε ο Πέσιτς στο τάιμ άουτ!

Τρελάθηκε ο Πέσιτς στο τάιμ άουτ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Audi Dome με επιμέρους σκορ 21-2 και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς... ξέσπασε στο τάιμ άουτ της Μπάγερν (VIDEO)!

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς βρίσκεται στους πάγκους από το 1982. Έχει κοουτσάρει σούπερ σταρ όπως ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο Βλάντε Ντίβατς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ήταν ο προπονητής που οδήγησε τη Γιουγκοσλαβία στην κορυφή του κόσμου, το 2002.

Ήταν, επίσης, ο κόουτς της Μπαρτσελόνα που οδήγησε τους Καταλανούς στην πρώτη Euroleague της ιστορίας τους, το 2003. Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι της Μπάγερν εμπιστεύτηκαν στον Σέρβο προπονητή ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρότζεκτ, με σκοπό την καθιέρωση των Βαυαρών στο μπάσκετ!

Οι Βαυαροί είχαν την ευκαιρία να "σφραγίσουν" την πρόκριση στο TOP-16 με νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο η "Βασίλισσα" ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Audi Dome με επιμέρους σκορ 21-2 κι εν τέλει επικράτησε με 67-86 , υποχρεώνοντας την Μπάγερν να τα παίξει όλα για όλα στην do-or-die αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι.

Οι παίκτες της Μπάγερν κατέρρευσαν στο τρίτο δεκάλεπτο και ο Πέσιτς "τρελάθηκε" στο τάιμ άουτ! "Θέλετε να παίξετε στο TOP-16 της Euroleague με αυτή τη συμπεριφορά;" ήταν το πιο... κομψό σχόλιο του Σέρβου. Δείτε την αντίδρασή του στο VIDEO.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ