EUROLEAGUE

Στην Μπάγερν ο Ρίβερς

Στην Μπάγερν ο Ρίβερς

H Liga Endesa δεν έκανε δεκτή την αίτηση του Κέι Σι Ρίβερς ώστε να λογίζεται ως κοινοτικός κι έτσι ο 28χρονος γκαρντ βρέθηκε εκτός Ρεάλ Μαδρίτης. Η νέα σεζόν θα τον βρει στη Γερμανία, με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 28χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, Κέι Σι Ρίβερς, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου και σήμερα (8/9) ανακοινώθηκε από τους Βαυαρούς που ενισχύονται σημαντικά στην περιφέρεια.

Ο Ρίβερς εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την έναρξη της περσινής σεζόν κι εν συνεχεία κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συμπαικτών και των προπονητών του. Αγωνίστηκε σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της "Βασίλισσας" κατά τη διάρκεια της χρονιάς όμως... κράτησε τις πιο αποτελεσματικές εμφανίσεις του για το Final Four της Μαδρίτης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ημιτελικό πέτυχε 17 πόντους με πέντε τρίποντα κι έτσι βοήθησε τους "Blancos" του Πάμπλο Λάσο να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Εν τέλει, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τη "Βασίλισσα" (σ.σ. Supercopa, Copa del Rey, Euroleague, Liga Endesa) όμως αποχώρησε μετά την απόφαση της ACB να μην κάνει δεκτή την αίτηση του ώστε να λογίζεται ως κοινοτικός, με αποτέλεσμα να περισσεύει ως ξένος στο ρόστερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ