EUROLEAGUE

Κράτησε τον ψηλό που ήθελε η Μπάγερν Μονάχου

Clemson's Devin Booker reacts after making a basket in the second half of an NCAA college basketball game against Miami, Sunday, Feb. 17, 2013, in Clemson, S.C. Miami defeated Clemson 45-43. (AP Photo/Rainier Ehrhardt)
Clemson's Devin Booker reacts after making a basket in the second half of an NCAA college basketball game against Miami, Sunday, Feb. 17, 2013, in Clemson, S.C. Miami defeated Clemson 45-43. (AP Photo/Rainier Ehrhardt) AP PHOTO/RAINIER EHRHARDT

Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε η μετακίνηση του Μάικ Τσίρμπες στον Ερυθρό Αστέρα, έγινε γνωστό ότι η Μπάγερν Μονάχου κράτησε στο δυναμικό της τον Ντέβιν Μπούκερ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκίνησε τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με το... πρόγραμμα να περιλαμβάνει μέχρι στιγμής μεταγραφές μόνο από την Μπάμπεργκ. Ο Λέον Ραντόσεβιτς και ο Μάοντο Λο άφησαν την Brose Arena για το Audi Dome, στο οποίο θα βρίσκεται για έναν ακόμη χρόνο ο βασικός σέντερ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο λόγος για τον Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα, που τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στην EuroLeague. Ο 27χρονος σέντερ έκανε σπουδαία χρονιά με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας 13.6 πόντους και 5.3 ριμπάουντ στο EuroCup.

Κι όλα αυτά, την ίδια μέρα που η γερμανική ομάδα άφησε τον Μάικ Τσίρμπες να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

AP Photo/Rainier Ehrhardt

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ