EUROLEAGUE

Κοντά σε Τσίρμπες η Μπάγερν

Κοντά σε Τσίρμπες η Μπάγερν

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη αναμένεται να κάνει ο Μάικ Τσίρμπες, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να αφήσει τον Ερυθρό Αστέρα. Διαβάστε ποια τα δεδομένα της μετακίνησης και γιατί δεν γίνεται να υπάρξει συμφωνία ακόμα

Με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις παρότι ήταν στην... σκιά του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο 25χρονος σέντερ στη φετινή Euroleague μετρούσε κατά μέσο όρο 5.2 πόντους και 3.3 ριμπάουντ στα περίπου 13 λεπτά που έμενε στο παρκέ. Αυτές οι εμφανίσεις δεν άφησαν αδιάφορους τους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου που τον προσέγγισαν με στόχο να τον κάνουν.... Βαυαρό.

Όλα δείχνουν ότι ο Μάικ Τσίρμπες και η Μπάγερν Μονάχου θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς συμφώνησαν για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, όμως όλα αυτά δεν γίνεται να πάρουν πιο... επίσημο χαρακτήρα.

Όπως ενημέρωσε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, απόψε (17/6) η Μπάγερν αγωνίζεται στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ τελικό έχει αύριο κι ο Ερυθρός Αστέρας, οπότε με τις δύο ομάδες να δίνουν κρίσιμους αγώνες δεν γίνεται να υπάρχουν επίσημες συμφωνίες και επαφές.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ