EUROLEAGUE

Η επίσημη παρουσίαση του Στίματς

Η επίσημη παρουσίαση του Στίματς

Ο Βλάντιμιρ Στίματς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, και τέσσερις μέρες μετά βρέθηκε στο Μόναχο για να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από τη Μπάγερν.

Το ρολόι στο Μόναχο έδειχνε οκτώ και πέντε όταν ο Βλαντιμίρ Στίμτας προσγειώθηκε στη γερμανική πόλη. Λίγες ώρες αργότερα, παρουσιάστηκε επισήμως μπροστά στους δημοσιογράφους ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο 27χρονος αθλητής μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τους πρωταθλητές Γερμανίας, ενώ φάνηκε ανυπόμονος να βρεθεί στο παρκέ με τα χρώματα της ομάδας.

"Είμαι χαρούμενος που θα παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο σαν τη Μπάγερν. Ο κυριότερος λόγος που επέλεξα να αλλάξω ομάδα (πέρυσι αγωνιζόταν στην Ουνικάχα Μάλαγα) ήταν ο κόουτς Σβέτισλαβ Πέσιτς. Τον γνωρίζω πολύ καιρό και με ευχαριστεί το ότι θα συνεργαστώ μαζί του", ανέφερε, αρχικά, ο Σέρβος σέντερ και συνέχισε:

"Μίλησα με πολλούς ανθρώπους και όλοι μου είπαν πως θα έκαναν τα πάντα για να αγωνιστούν με αυτή την ομάδα. Είμαι έκπληκτος με το πόσους εργαζομένους έχει, είναι υπέροχα όπως στο NBA. Νομίζω πως η Μπάγερν είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στη Ευρώπη. Ανυπομονώ να παίξω στον πρώτο αγώνα".

Όπως ήταν φυσικό, ο Βλάντιμιρ Στίματς ρωτήθηκε και για την παρουσία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: "Είμαι πολύ περήφανος που κερδίσαμε το ασημένιο μετάλλιο για τη χώρα μου. Κανείς δεν το περίμενε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ