EUROLEAGUE

Ελεύθερος ο Ρίβερς από την Μπάγερν

Ελεύθερος ο Ρίβερς από την Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε ότι ο Κέι Σι Ρίβερς αποχωρεί από το Audi Dome έπειτα από τρεις μήνες κι ενώ είναι δεδομένη η επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το περασμένο καλοκαίρι η Liga Endesa δεν έκανε δεκτή την αίτηση του Κέι Σι Ρίβερς ώστε να λογίζεται ως κοινοτικός κι έτσι ο 28χρονος γκαρντ βρέθηκε εκτός Ρεάλ Μαδρίτης. Το ξεκίνημα της σεζόν 2015-16 τον βρήκε στη Γερμανία, με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 28χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου ωστόσο η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε πρόωρα. Για την ακρίβεια, αμέσως μετά τον αποκλεισμό των Βαυαρών στη regular season της Euroleague. Σήμερα (22/12) η Μπάγερν ενημέρωσε ότι ο Ρίβερς αποχωρεί από το Audi Dome έπειτα από τρεις μήνες ενώ είναι δεδομένη η επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ομάδα, δηλαδή, με την οποία κατέκτησε τα πάντα πέρσι: Supercopa, Copa del Rey, Euroleague και τη Liga Endesa. Φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπάγερν, κάτι που αποτυπώνεται και στην στατιστική του: 10.8 πόντοι (45.7%δ, 43.1%τρ, 66.7%), 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ