EUROLEAGUE

Υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο!

Υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τονίζοντας ότι το συμβόλαιό του είναι πολυετές, με ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι είναι... 10ετές!

Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που σέβεται την ιστορία της. Και το απέδειξε αυτό για ακόμα μία φορά, ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, με μία διευκρίνηση: Του πρόσφερε πολυετές συμβόλαιο παρά τα 37 του χρόνια.

Οι Καταλανοί δεν θέλησαν να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο δημοσιεύματα από την χώρα αναφέρουν ότι ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο!

Όπως μάλιστα διευκρίνησαν από την Μπαρτσελόνα, οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν στο τέλος της σεζόν 2017/18 με ποιον τρόπο θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Αν δηλαδή ο Ναβάρο θα παραμείνει παίκτης ή θα αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα!

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ναβάρο αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα τραυματισμού, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ολοκληρώσει την χρονιά έχοντας 7.3 πόντους και 1.7 ασίστ μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5.7 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο στην EuroLeague. Τον Σεπτέμβριο μάλιστα βρισκόταν κανονικά στην 12αδα της εθνικής Ισπανίας στο πρόσφατο Eurobasket, από την οποία αποσύρθηκε μόλις ολοκληρώθηκε η διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ