EUROLEAGUE

Χωρίς τον Σεραφέν απέναντι στον Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει, κι έτσι ο Κέβιν Σεραφέν δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods (11/1, 21:00).

Χωρίς τον Κέβιν Σεραφέν θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (11/1, 21:00) η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στην Ισπανία, Μιχάλη Στεφάνου.

Ο βασικός σέντερ των "μπλαουγκράνα" αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον κράτησαν στα "πιτς" για τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μπέτις. Το πρόβλημα δεν έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ από έναν ακόμη αγώνα της ισπανικής ομάδας, αυτή τη φορά απέναντι στο "τριφύλλι". Το πλήγμα είναι μεγάλο για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο, αφού μιλάμε για τον μοναδικό παίκτη της που έχει διψήφιο αριθμό πόντων φέτος στην EuroLeague (12.1), αλλά και 4.9 ριμπάουντ ακόμη κατά μέσο όρο.

Παρεμπιπτόντως, το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Κέβιν Σεραφέν στην EuroLeague ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Τότε που είχε 24 πόντους (με 9/12 δίποντα και 6/9 βολές), 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 λάθη και 3 τάπες σε 23'54'' συμμετοχής, για να ηγηθεί της προσπάθειας που έφερε την άνετη επικράτηση επί των "πρασίνων" (98-71).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ