EUROLEAGUE

Χάνει τα επόμενα δύο ματς ο Ναβάρο

Χάνει τα επόμενα δύο ματς ο Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αναμένεται να “προστατευτεί” στα επόμενα δύο παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μπέτις, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αριστερό μηρό.

Νοκ άουτ τουλάχιστον για τους επόμενους δύο αγώνες τέθηκε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον μηρό του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με τη Μπιλμπάο και όπως γράφουν οι Ισπανοί, δεν πρόκειται να παίξει ούτε την προσεχή Παρασκευή με τη Φενέρμπαχτσε για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague, ούτε την Κυριακή με την Ρεάλ Μπέτις για τη Liga Endessa.

Η Μπαρτσελόνα δεν ξεκαθαρίζει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ναβάρο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν μη τι άλλο, πάντως, οι Καταλανοί δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν στην περίπτωση του Ναβάρο, που έχει ταλαιπωρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν από τραυματισμούς στο ίδιο σημείο.

Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει κόντρα στη Φενέρ ο Πάου Ρίμπας, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξακολουθεί να μην υπολογίζει τους Σέιν Λαουάλ και Πέτερι Κόπονεν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ