EUROLEAGUE

Βεζένκοφ: "Ο Μπαρτζώκας θα μου δώσει ρόλο!"

Βεζένκοφ: "Ο Μπαρτζώκας θα μου δώσει ρόλο!"

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ξεκαθάρισε ότι ουδείς από την Μπαρτσελόνα τον έχει ενημερώσει για το ενδεχόμενο δανεισμού του σε άλλη ομάδα και δήλωσε έτοιμος να παλέψει για τον ρόλο του στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η περίπτωση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο ωστόσο ο ίδιος δηλώνει άγνοια.

Ο άλλοτε ηγέτης του Άρη μίλησε σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας σχετικά την προοπτική να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα και εξήγησε πως: "Ουδείς από το κλαμπ με έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσω για άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η απόφαση είναι, καθαρά, δική της. Εξ όσων γνωρίζω, με θέλουν μαζί τους ενώ ο νέος κόουτς (σ.σ. Γιώργος Μπαρτζώκας) θα μου δώσει συγκεκριμένο ρόλο για τον οποίο θα παλέψω! Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να μου χαριστεί".

Παράλληλα ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. "Δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω για τον κόουτς. Είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του ενώ ελπίζω να έχουμε καλή επικοινωνία και συνεργασία στην Μπαρτσελόνα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ