EUROLEAGUE

Τρελάθηκε ο Αλόνσο: έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές!

Τρελάθηκε ο Αλόνσο: έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές!

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Σίτο Αλόνσο τρελάθηκε με αυτά που (δεν) έβλεπε να κάνουν οι παίκτες του, αλλάζοντας ταυτόχρονα τέσσερις εξ αυτών στην πεντάδα της Μπαρτσελόνα.

Μετά από πέντε σερί ήττες, η υπομονή του Σίτο Αλόνσο έχει εξαντληθεί. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε εξηγήσει με δηλώσεις του πως υπάρχει θέμα... φιλοσοφίας εντός των αποδυτηρίων, για να προσθέσει πως περιμένει να δει την αντίδραση των παικτών του σε όλα αυτά.

Στην πράξη, αποδείχθηκε πως κάποιοι εκ των "μπλαουγκράνα" δεν έπιασαν το νόημα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Μετά από οκτώ λεπτά συνεχούς δράσης στο α' δεκάλεπτο, ο Σίτο Αλόνσο προχώρησε σε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απόγνωσή του για όσα (δεν) έβλεπε στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Οι Κέβιν Σεραφέν, Πιέρ Οριόλα, Άνταμ Χάνγκα και Τομά Ερτέλ αποχώρησαν από το παρκέ στην πρώτη διακοπή που υπήρξε στο παιχνίδι, με τους Άντε Τόμιτς, Αντριέν Μοερμάν, Ρακίμ Σάντερς και Φιλ Πρέσεϊ να περνούν στη θέση τους. Από τη βασική πεντάδα της ισπανικής ομάδας, ο μοναδικός που συνέχισε ήταν ο Πέτερι Κόπονεν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ