EUROLEAGUE

Τουλάχιστον τέσσερις μήνες στα "πιτς" ο Χάνγκα

Τουλάχιστον τέσσερις μήνες στα "πιτς" ο Χάνγκα

Ο Άνταμ Χάνγκα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει μακριά από τα παρκέ τουλάχιστον για τέσσερις μήνες, όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα.

Ο Άνταμ Χάνγκα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, ώστε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τον Μάρτιο.

Ο 29χρονος φόργουορντ παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έσφιξε τα δόντια και ενίσχυσε τις προσπάθειες της ομάδας του ως την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών της και την Τετάρτη (13/6) υποβλήθηκε στην επέμβαση.

Ο Άνταμ Χάνγκα, όπως ενημέρωσε η ομάδα του, θα παραμείνει εκτός παρκέ τουλάχιστον για τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα πρώτα ματς της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν, ενώ δεν θα αγωνιστεί με την εθνική Ουγγαρίας στο τρίτο και στο τέταρτο "παράθυρο" των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Ο Χάνγκα την πρώτη του σεζόν στην Καταλονία μέτρησε 66 συμμετοχές με τους "μπλαουγκράνα", εκ των οποίων οι 37 ήταν στην Liga Endesa, οι 26 στην EuroLeague και οι 3 στο Copa del Rey.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ