EUROLEAGUE

Τέλος η χρονιά για Ρίμπας

Τέλος η χρονιά για Ρίμπας

Η χρονιά τελείωσε πρόωρα για τον Πάου Ρίμπας, αφού επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα μείνει στα "πιτς" μέχρι το καλοκαίρι.

Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν το μικρότερο κακό για την Μπαρτσελόνα, η οποία έχασε μέχρι το τέλος της σεζόν τον Πάου Ρίμπας. Ο 29χρονος γκαρντ τραυματίστηκε μόνος του στο χθεσινό (26/10) παιχνίδι με τη σερβική ομάδα, στη διάρκεια του β' δεκαλέπτου, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη να επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους όλων .

Κι αυτό γιατί έδειξαν ότι υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί άλλο φέτος, με το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του να αφορά σε ένταξή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων το καλοκαίρι, με σκοπό να είναι ετοιμοπόλεμος στην εκκίνηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χάνει έναν ακόμη παίκτη, αυτή τη φορά για όλη τη σεζόν, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι στιγμής έχουν "λαβωθεί" (άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο) οι Πέτερι Κόπονεν, Ταϊρίς Ράις, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Τζάστιν Ντόλμαν, την ώρα που ο Σέιν Λαουάλ παραμένει εκτός δράσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Νιγηρία.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ