EUROLEAGUE

Τέλος η σεζόν για Σεραφέν!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τον Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες, όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα!

Πρόωρο τέλος μπήκε στη φετινή σεζόν για τον Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος την Παρασκευή (30/3) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Η αρθροσκόπηση που έκανε στη Λυών, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα, έδειξε πως θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες ακόμη. Πράγμα που σημαίνει πως δεν θα ξαναφορέσει φέτος τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", κάνοντας πλέον ακόμη περισσότερη υπομονή, με την ελπίδα να απαλλαγεί οριστικά από τις ενοχλήσεις.

Θυμίζουμε ότι ο δυναμικός σέντερ δεν έχει αγωνιστεί μέσα στο 2018 λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε, το οποίο επιδίωξε αρχικά να αφήσει πίσω του με θεραπείες και συντηρητική αγωγή. Στην πράξη όμως, τίποτα δεν απέδωσε, με το χειρουργείο να είναι η μοναδική λύση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ