ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκαριόλο: "Θέλω να προπονήσω σύλλογο"

Σκαριόλο: "Θέλω να προπονήσω σύλλογο"
EUROKINISSI

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε σε ισπανικά μέσα πως θα ήθελε τη νέα σεζόν να καθίσει στον πάγκο κάποιου συλλόγου, ασκώντας με τον τρόπο του πίεση στην ισπανική Ομοσπονδία για να του δώσει την σχετική άδεια.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας. Απλώς θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να εργαστεί και σε συλλογικό επίπεδο, κάτι που βάσει νομοθεσίας απαγορεύεται στην Ισπανία. Ο έμπειρος τεχνικός ελπίζει αυτό να αλλάξει.

Μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε σχετικά: "Έχω καλή σχέση με την Ομοσπονδία και τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα (Πρόεδρος). Ήδη έχω ενημερώσει για την επιθυμία μου να εργάζομαι πιο συχνά από ότι μία φορά ανά τρεις μήνες, αλλά πάντα θέλοντας να έχω την θέση του προπονητή της εθνικής. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου".

Ακολούθως ο ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε με νόημα: "Τέσσερις-πέντε από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη έχουν για προπονητή έναν άνθρωπο που ταυτόχρονα δουλεύει σε εθνική ομάδα και ο μόνος που δεν το συνδύασε αυτό ήμουν εγώ. Οι εποχές έχουν αλλάξει όμως και αν έχω μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα την συζητήσω πρώτα με τον Γκαρμπαχόσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ