EUROLEAGUE

Τελειώνει η αναμονή: Βλέπει... Ολυμπιακό ο Κλαβέρ

Τελειώνει η αναμονή: Βλέπει... Ολυμπιακό ο Κλαβέρ
EUROLEAGUE

Η αναμονή φτάνει στο τέλος για τον Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετά από πέντε μήνες. Πιθανόν η επανεμφάνισή του να γίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3/11, 22:00).

Μετά από μία εντυπωσιακή εκκίνηση σε Liga Endesa και EuroLeague, που επισφραγίστηκε με το +27 επί του Παναθηναϊκού Superfoods, η Μπαρτσελόνα υπέστη ολική καθίζηση. Τέσσερις σερί ήττες στις δύο διοργανώσεις και έντονος προβληματισμός πλέον εντός της ισπανικής ομάδας, με τον Σίτο Αλόνσο να αναζητά τρόπους να αλλάξει το μομέντουμ και να επαναφέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο των φίλων των "μπλαουγκράνα".

Ένα από τα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό είναι η επιστροφή του Βίκτορ Κλαβέρ στην δράση! Ο διεθνής φόργουορντ απείχε από τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα εδώ και πέντε μήνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στη διάρκεια των playoffs της Liga Endesa. Πλέον όμως είναι σε θέση να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, με τη Mundo Deportivo να επισημαίνει πως αναμένεται να ενταχθεί στο πλήρες προπονητικό πρόγραμμα από τη Δευτέρα (30/10). Πράγμα που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο απέναντι στους "ερυθρόλευκους" (3/11, 22:00).

Ο ίδιος προανήγγειλε μάλιστα την επάνοδό του στα παρκέ μέσω φωτογραφίας που "ανέβασε" στο Twitter, εκεί όπου έγραψε χαρακτηριστικά: " Το φως στο τέλος του τούνελ".

Τελειώνει η αναμονή: Βλέπει... Ολυμπιακό ο Κλαβέρ

Η αναμονή για τον ίδιο λαμβάνει τέλος, όπως επίσης για τον Ρακίμ Σάντερς. Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ "λαβώθηκε" στο ξεκίνημα της σεζόν, αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από τη δωδεκάδα της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά κι αυτός πιστεύεται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε οι "μπλαουγκράνα" θα είναι για πρώτη φορά φέτος πλήρεις απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία θα ταξιδέψει στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" με σκοπό να διαφυλάξει το αήττητο στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ