EUROLEAGUE

Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα και Λοκομοτίβ

Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα και Λοκομοτίβ
INTIME SPORTS

Η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα, καθώς παρότι δεν θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final four δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Κουμπάν για την πρόκριση. Όσα είπε ο Πασκουάλ

Μετά το τέλος του αγώνα παρά την πικρία από τον αποκλεισμό η Μπαρτσελόνα δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους νικητές της Λοκομοτίβ. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η ισπανική ομάδα έγραψε " συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ για την πρώτη πρόκριση της σε Final 4. Καλή τύχη".

Από την πλευρά του ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: " Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ την Λοκομοτίβ και τον κόουτς Μπαρτζώκα, όπως επίσης τον σύλλογο και τους φιλάθλους. Ήταν μία ωραία σειρά από αθλητικής άποψης. Το σημερινό παιχνίδι είχε πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Αρχικά είχαμε αρκετά προβλήματα αμυντικά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο υπερισχύσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο γυρνώντας το σκορ. Κι όταν ήμασταν σε θέση να πάρουμε τη νίκη το καλάθι μίκρυνε για εμάς, κάναμε δύο συνεχόμενα λάθη κι αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε τα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ