EUROLEAGUE

Στο τραπέζι η απόλυση του Αλόνσο

Στο τραπέζι η απόλυση του Αλόνσο

Η βαριά ήττα από την Μπασκόνια φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην Μπαρτσελόνα, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν συνάντηση κορυφής τη Δευτέρα (5/2) με ένα και μοναδικό θέμα: τον Σίτο Αλόνσο.

Με εξαίρεση μια στιγμιαία αναλαμπή (διάρκειας ενός μήνα), η Μπαρτσελόνα δεν έχει δείξει καλή εικόνα φέτος. Οι ήττες είναι μαζεμένες, η πρόκριση στα playoffs της EuroLeague μοιάζει πλέον με όνειρο θερινής νυκτός, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στη Liga Endesa ήρθε η συντριβή από την Μπασκόνια για να επιτείνει το -ήδη- κακό πλασάρισμα των "μπλαουγκράνα".

Το -24 στη Fernando Buesa Arena φαίνεται μάλιστα πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στο Palau Blaugrana, με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να έχουν συνάντηση κορυφής τη Δευτέρα (5/2). Σύμφωνα με σύσσωμο τον Καταλανικό Τύπο, στα ενδότερα της Μπαρτσελόνα υπάρχει τόσο έντονος προβληματισμός και απογοήτευση για τη συνεχιζόμενη καθίζηση, που είναι πλέον αμφίβολη η παραμονή του Σίτο Αλόνσο στον πάγκο της ομάδας.

Μπορεί στην Ισπανία να μην μας έχουν συνηθίσει σε τόσο απότομες αλλαγές στα μέσα της σεζόν, η κατάσταση όμως δείχνει να έχει ξεφύγει για τα καλά με αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό η άμεση αντικατάσταση του 42χρονου τεχνικού.

Με τον αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (8/2) να ακολουθεί (σ.σ.: οι "μπλαουγκράνα" παίζουν τα ρέστα τους για την οκτάδα), αλλά πολύ περισσότερο με το Copa del Rey να είναι σε δέκα μέρες, το ρίσκο αλλαγής προπονητή τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μεγάλο. Εκτός κι αν στη Βαρκελώνη έχουν αποφασίσει πως μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να σωθεί κάτι φέτος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ