EUROLEAGUE

Στο Top 4 της EuroLeague ο Ερτέλ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τομά Ερτέλ είναι το new entry στην πρώτη τετράδα της λίστας με τις περισσότερες ασίστ στην EuroLeague, αφήνοντας στην πέμπτη θέση τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα για τον Τομά Ερτέλ, αφού σε αυτό ο 28χρονος πλεϊμέικερ "σκαρφάλωσε" στην τέταρτη θέση με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της EuroLegue.

Ο πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα είχε τρεις ασίστ λιγότερες από τον Θοδωρή Παπαλουκά (974 έναντι 977) πριν από την έναρξη του αγώνα, απόσταση που ούτως ή άλλως είναι μικρή αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για έναν παίκτη που δίνει 6.4 τελικές πάσες ανά αγώνα φέτος στη διοργάνωση. Απέναντι στην καλύτερη άμυνα της EuroLeague λοιπόν, αυτή του Ολυμπιακού, έδωσε 12312312 ασίστ και εισήλθε στο Top 4 στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, έχοντας ως επόμενο στόχο να φτάσει σε τετραψήφιο αριθμό , κάτι που μπορεί να επιτύχει φέτος αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς.

Αναλυτικά το Top 10 στις ασίστ στην EuroLeague:

Στο Top 4 της EuroLeague ο Ερτέλ
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ