EUROLEAGUE

Στην Μπαρτσελόνα ο Χολμς

Στην Μπαρτσελόνα ο Χολμς

Ο Τζόναθαν Χολμς είναι ο νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του για το επόμενο δίμηνο. Θα καλύψει το κενό του Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Μετά τις μαζεμένες κακές ειδήσεις, με τελευταία αυτή του τραυματισμού του Βίκτορ Κλαβέρ , η Μπαρτσελόνα είχε και μια ευχάριστη. Ή τουλάχιστον, διαφορετική από τις άλλες. Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζόναθαν Χολμς για τους επόμενους δύο μήνες, με σκοπό να ενισχυθούν στις θέσεις των φόργουορντ, για τη Liga Endesa και την EuroLeague.

Ο 23χρονος φόργουορντ (ύψους 2μ03) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο κι αναμένεται να βρίσκεται άμεσα στην Ισπανία για να ξεκινήσει προπονήσεις, δίχως όμως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η παρουσία του στο "clasico" της Κυριακής (6/11, 19:30) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε στη D-League του ΝΒΑ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, μετρώντας 9.7 πόντους και 3.3 ριμπάουντ σε έξι αγώνες, ενώ για μια τετραετία φόρεσε τη φανέλα του Texas (2011-'15) όντας συμπαίκτης με τον Ιωάννη Παπαπέτρου τη μοναδική σεζόν που ο νυν "ερυθρόλευκος" αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (2012-'13).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ