EUROLEAGUE

Σλούκας: "Κοιτάμε την πρόκριση στα playoffs"

Σλούκας: "Κοιτάμε την πρόκριση στα playoffs"

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Κώστας Σλούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα, τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Στράτο Περπέρογλου.

Για το “διπλό” στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”: “Ήταν μεγάλη νίκη. Έχουμε ξεκινήσει με δύο νίκες και είναι πολύ σημαντικό σε μία διοργάνωση πολύ απαιτητική. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα”.

Για την προσωπική του απόδοση στον δεύτερο χρόνο του στη Φενέρ: “Μέχρι τώρα νιώθω πιο έτοιμος να κάνω ότι χρειαστεί για την ομάδα μου. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία. Είναι πολύ σημαντικό να πάμε βήμα-βήμα μέσα στη χρονιά”.

Για το γεγονός ότι η Φενέρ είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague: “Δεν υπάρχει κανένα φαβορί, ακόμα είναι πολύ νωρίς. Η διοργάνωση είναι παρά πολύ δύσκολη. Έχει αλλάξει και από τώρα δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Εμείς πηγαίνουμε βήμα-βήμα, δουλεύουμε σκληρά. Κοιτάμε πρώτα την πρόκριση στους “8” και στη συνέχεια θα σκεφτούμε για ψηλότερα”.

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: “Μετά την εξαιρετική χρονιά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, έχει έρθει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη, έχει πλάνο κι εύχομαι καλή επιτυχία όπως και στον φίλο μου τον Στράτο Περπέρογλου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ