EUROLEAGUE

Ράις: "Ο Μπαρτζώκας μου ζήτησε να γίνω ηγέτης"

Ράις: "Ο Μπαρτζώκας μου ζήτησε να γίνω ηγέτης"

Ο Ταϊρίς Ράις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και μίλησε για τον ρόλο του στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα καθώς και την τεράστια πίεση που βιώνει από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στη Βαρκελώνη (VIDEO).

Ο Ταϊρίς Ράις ήλθε στην Μπαρτσελόνα για να... ανεβάσει ταχύτητα τους Καταλανούς, ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο του στο παιχνίδι των "μπλαουγκράνα" και τους στόχους με τη νέα ομάδα του.

"Ο κόουτς Μπαρτζώκας μου ζήτησε να γίνω ο ηγέτης της ομάδας στο παρκέ. Υπάρχουν πολλοί καλοί και διαφορετικοί παίκτες στην Μπαρτσελόνα και η αποστολή μου είναι να κάνω πιο εύκολη την κατάσταση για όλους. Να βγω εκεί έξω και να παίξω για το... κοινό καλό. Δεν νομίζω ότι έχω δύσκολο ρόλο" εξήγησε στο Barça TV ο Αμερικανός, πρώην γκαρντ της Χίμκιο.

Παρεμπιπτόντως, ο Ράις αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις των Καταλανών: "Όλα τα παιδιά με έχουν βάλει στο κλίμα. Ο στόχος είναι, απλώς, να κερδίζουμε. Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, γνωρίζεις από την αρχή τι περιμένουν από εσένα. Υπάρχει τεράστια πίεση για να πετύχουμε όμως αυτό δεν είναι παράξενο. Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα ήταν ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Όταν είσαι ανταγωνιστικός, θες πάντα να παίζεις στο πιο υψηλό επίπεδο. Το νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague, λοιπόν, είναι το πιο υψηλό επίπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ