EUROLEAGUE

Ράις: "Δεν μας αρέσει ο πρόωρος αποκλεισμός στην EuroLeague"

Ράις: "Δεν μας αρέσει ο πρόωρος αποκλεισμός στην EuroLeague"

Ο Ταϊρίς Ράις αναφέρθηκε στην αποτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία της Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε εκτός playoffs. "Στόχος μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Ύστερα από 11 σερί συμμετοχές στα playoffs της EuroLeague, η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός "8άδας". Η σεζόν στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται αποτυχημένη για τους Καταλανούς και ο Ταϊρίς Ράις ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, σχολίασε τα εξής: “Πρέπει να έχουμε τη σωστή αντιμετώπιση ώστε να αποκτήσουμε μομέντουμ για Liga Endesa. Είναι δύσκολο, σε κανέναν δεν αρέσει να μένει τόσο νωρίς εκτός EuroLeague. Μας έχει ενοχλήσεις που αποκλειστήκαμε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Είχαμε τραυματισμούς, προβλήματα και δεν κάποια παιχνίδια δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Όλα αυτά μας κόστισαν. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πλέον ο στόχος μας. Πρέπει να αποδεχτούμε τον αποκλεισμό από τα playoffs και να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ