EUROLEAGUE

Προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Ράις

Προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Ράις

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, δήλωσε ότι ο Ταϊρίς Ράις προπονείται πλέον με την 2η ομάδα του συλλόγου και θα παραμείνει εκεί μέχρι να βρει κάποια πρόταση από άλλο σύλλογο.

Οι σχέσεις του Ταϊρίς Ράις με την Μπαρτσελόνα έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο. Με τους Καταλανούς να του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τον υπολογίζουν, φέρνοντας στην θέση του μάλιστα τους Τόμας Ερτέλ και Φιλ Πρέσεϊ, ο Αμερικανός με το διαβατήριο από το Μαυροβούνιο γκαρντ είναι αναγκασμένος να προπονείται πλέον με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Την είδηση αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ των Καταλανών, Νάτσο Ροντρίγκεθ, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των Άντριεν Μόερμαν και Κέβιν Σεραφέν, δηλώνοντας πως " δεν έχει αλλάξει κάτι στην περίπτωση τοτ Ράις. Κοιτάζει ακόμα στην αγορά για να βρει πρόταση. Έχει ενσωματωθεί στον σύλλογο, αλλά από χθες (19/9) προπονείται με την δεύτερη ομάδα. Δεν πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής εκεί, απλώς θα προπονείται μέχρι να βρει νέα ομάδα".

Ο Ράις έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, με τις αποδοχές του να κυμαίνονται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με τις δύο πλευρές να μην έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν μία "χρυσή τομή" προκειμένου να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ