EUROLEAGUE

Πιθανή η παραμονή του Πέσιτς στην Μπαρτσελόνα

Πιθανή η παραμονή του Πέσιτς στην Μπαρτσελόνα

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε στη "Mundo Deportivo" για να αποκαλύψει -μεταξύ άλλων- πως έχει ήδη μιλήσει με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς οδήγησε την Μπαρτσελόνα στον πρώτο της τίτλο μετά από δυόμισι χρόνια , παρότι ανέλαβε τις τύχες της ισπανικής ομάδας στα μισά της σεζόν. Κι όπως φαίνεται, αυτό το γεγονός -αλλά και η βελτίωση στην απόδοσή της- μπορεί να τον κρατήσει στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στη "Mundo Deportivo" για όσα έχει κάνει φέτος στη Βαρκελώνη, αλλά και αυτό που... θέλει να κάνει. Αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως " ξεκίνησα να συζητάω με τον Νάτσο Ροντρίγκεθ για το μέλλον μου, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Τις τελευταίες ημέρες ξεκινήσαμε τις επαφές, αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμη".

Τα playoffs της Liga Endesa θα ξεκινήσουν την Κυριακή (27/5) για την Μπαρτσελόνα, η οποία θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ανδόρα του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Αν οι "μπλαουγκράνα" κάνουν το νταμπλ στην Ισπανία, τότε είναι σαφές πως οι μετοχές του θα ανέβουν κατακόρυφα. Αν όχι, τότε όλα είναι πιθανά...

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ