EUROLEAGUE

Πιο κοντά στην παραμονή ο Πέσιτς, βλέπει Ντέιβις η Μπαρτσελόνα

Πιο κοντά στην παραμονή ο Πέσιτς, βλέπει Ντέιβις η Μπαρτσελόνα

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους, ενώ στο στόχαστρο των "μπλαουγκράνα" φέρεται να έχει μπει ο Μπράντον Ντέιβις.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα και του Σβέτισλαβ Πέσιτς και το ενδεχόμενο ο έμπειρος κόουτς να παραμείνει στην Βαρκελώνη και τη νέα σεζόν είναι όλο και πιο πιθανό.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει την στήριξη του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και σύμφωνα με τη "Μundo Deportivo" είναι ικανοποιημένος από την πρόταση και το πρότζεκτ για τη νέα σεζόν που του έχουν παρουσιάσει από την ομάδα της Καταλονίας. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι στο τελικό στάδιο, ενώ σύμφωνα με τους Καταλανούς το καλό κλίμα που υπάρχει στις συζητήσεις μπορεί να οδηγήσει και στην ανακοίνωση της συμφωνίας τις επόμενες ώρες ή μέρες.

Επίσης, στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποτελούσε την πρώτη επιλογή της Μπαρτσελόνα, η οποία, όμως, δεν έκανε δεκτές τις απαιτήσεις του Λιθουανού κόουτς που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις για το μέλλον του.

Το ζήτημα του προπονητή παραμένει ανοικτό για την Μπαρτσελόνα, της οποίας, όμως, το βλέμμα είναι στραμμένο προς την... αγορά. Οι "μπλαουγκράν" σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Chema de Lucas ενδιαφέρονται για τον Μπράντον Ντέιβις. Η περίπτωσή του, όμως, δεν είναι εύκολη, καθώς η Ζάλγκιρις επέκτεινε ως το 2020 την συνεργασία της με τον 27χρονο Αμερικανό σέντερ, ο οποίος στην EuroLeague της σεζόν 2017-18 είχε μέσο όρο 9,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ και 1,3 λάθη.

Τέλος, στο προσκήνιο για τους Καταλανούς παραμένει και η περίπτωση του Αρτέμ Πουστόβ ι. Ο 26χρονος Ουκρανός σέντερ (2.16 μ.) δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομπραντόιρο ως το 2019, αλλά σε αυτό υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ