EUROLEAGUE

Πήγε για το μεγάλο κόλπο με τον Πάνγκος η Μπαρτσελόνα

Πήγε για το μεγάλο κόλπο με τον Πάνγκος η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να υπογράψει τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος, όμως, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, προτίμησε να μείνει στη Ζαλγκίρις.

O 24χρονος γκαρντ πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από την Μπάρτσελόνα. Οι Καταλανοί επιχείρησαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα encestando.es, να τον ντύσουν με τα χρώματά τους, αλλά οι προσπάθειές τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Ο Κέβιν Πάνγκος προτίμησε να παραμείνει στη Ζαλγκίρις, με την οποία σε 14 συμμετοχές στη φετινή EuroLeague έχει μέσο όρο 11,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 5,5 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 2,6 λάθη. Το ισπανικό δημοσίευμα μάλιστα υποστηρίζει πως την παρούσα στιγμή μοιάζει απίθανο η Μπαρτσελόνα να ξεκινήσει επαφές απευθείας με την Ζαλγκίρις για να υπογράψει τον παίκτη, ο οποίος δεν επιθυμεί να φύγει από το Κάουνας μεσούσης της σεζόν και πως θα κινηθεί και πάλι για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Επίσης, οι Ισπανοί αναφέρουν πως οι "μπλαουγκράνα" κινήθηκαν και για δύο περιπτώσεις γκαρντ που αγωνίζονται στο NBA, καθώς πιστεύουν πως η περιφερειακή τους γραμμή πρέπει να ενισχυθεί. Οι NΒAers, όμως, δεσμεύονται με συμβόλαιο και θα παραμείνουν στον μαγικό κόσμο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ