EUROLEAGUE

Πέσιτς:"Τέλεια άμυνα, όνειρο τα 50 ριμπάουντ"

Πέσιτς:"Τέλεια άμυνα, όνειρο τα 50 ριμπάουντ"

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη και την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια από το ΣΕΦ και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς εξήγησε πώς η ομάδα του "βραχυκύκλωσε" τον Ολυμπιακό.

" Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, γιατί ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αυτό ξεκίνησε από τον μεγάλο σεβασμό που έχουμε για τον Ολυμπιακό. Έχει έναν σπουδαίο προπονητή, την καλύτερη άμυνα, είναι πρώτος στα ριμπάουντ κι όλα αυτά μας έδωσαν κίνητρο. Παίξαμε τέλεια άμυνα. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού ειδικά στην τρίτη περίοδο. Πάντα παίζει ρόλο πώς ξεκινάς και πώς τελειώνεις την αναμέτρηση, αλλά η τρίτη περίοδος έκανε την διαφορά. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Πρώτος μας στόχος ήταν να σταματήσουμε τον Σπανούλη και μετά τον Πρίντεζη. Ο Μοερμάν έπαιξε πολύ καλή άμυνα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες", είπε ο Σέρβος προπονητής της Μπαρτσελόνα στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Σχετικά για τα 50 ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του, ανέφερε: "Είμαι περίπου 50 χρόνια στο μπάσκετ - τα 35 ως προπονητής - και δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια ομάδα που πήρε 50 ριμπάουντ. Είναι ένα όνειρο για κάθε προπονητή και αυτό για εμένα έγινε πραγματικότητα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ