EUROLEAGUE

Πέσιτς: "Αν έρθει ο Γιασικεβίτσιους, θα είναι... τρίτος βοηθός μου"

Πέσιτς: "Αν έρθει ο Γιασικεβίτσιους, θα είναι... τρίτος βοηθός μου"

Μία ομιλία του Σβέτισλαβ Πέσιτς από τα αποδυτήρια του "Παλάου Μπλαουγκράνα" επανέφερε στο προσκήνιο τις κάκιστες σχέσεις του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που χρονολογούνται από το καλοκαίρι του 2003.

Την ώρα που όλη η Ευρώπη θεωρεί την Μπαρτσελόνα ως Νο1 προορισμό για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει από τη Ζάλγκιρις), ο Σβέτισλαβ Πέσιτς φρόντισε να θυμίσει σε όλους ότι οι σχέσεις του με τον νεαρό τεχνικό είναι κάκιστες εδώ και χρόνια. Την επομένη του αποκλεισμού των "μπλαουγκράνα" από τους τελικούς της Liga Endesa, η " Mundo Deportivo " δημοσίευσε μια ιστορία από τα αποδυτήρια της ισπανικής ομάδας, λίγο πριν από τον τρίτο ημιτελικό με την Μπασκόνια.

Τότε, που ο Σβέτισλαβ Πέσιτς φέρεται να είπε πως " αν έρθει ο Γιασικεβίτσιους, θα είναι για να είναι ο τρίτος βοηθός μου"!

Οι δύο άνδρες είναι στα "μαχαίρια" από το 2003, όταν ακόμη ο "Σάρας" ήταν παίκτης. Εκείνο το καλοκαίρι, ήρθε η αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να θεωρεί ως υπεύθυνο γι αυτό τον τότε προπονητή του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πιστεύει ότι τον "έφαγε" ο Σβέτισλαβ Πέσιτς! Η... δικαιολογία που έδωσε τότε βέβαια ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι ότι δεν χωρούσε λόγω... προϋπολογισμού.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ