EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Όλες οι ομάδες ψάχνονται"

Περπέρογλου: "Όλες οι ομάδες ψάχνονται"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 λίγη ώρα μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως είναι φυσιολογικό οι ομάδες να... ψάχνονται σε αυτό το κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου.

Όντας ένας από τους βασικούς λόγους της άνετης επικράτησης της Μπαρτσελόνα σε βάρος του Παναθηναϊκού , ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το +25 (77-52) των "μπλαουγκράνα" σε βάρος των "πρασίνων".

" Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά απόψε είχε απουσίες και δεν έπαιξε πολύ καλά. Βέβαια, παίξαμε καλή άμυνα, ήμασταν πολύ σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραμε μία σημαντική νίκη", δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να καταλήξει λέγοντας: " Είναι αρχή της σεζόν και όλες οι ομάδες ακόμα ψάχνονται. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά στη Βαρκελώνη, όλοι με έχουν αγκαλιάσει και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Όσο περνάει ο καιρός, παιχνίδι με παιχνίδι, θα γίνομαι καλύτερος".

Από την άλλη, ο Τζάστιν Ντόλμαν πρόσθεσε μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3: " Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Παίξαμε καλά στην άμυνα, κάτι που ήταν σημαντικό για να πάρουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά απόψε κάναμε το παιχνίδι μας, ελέγξαμε το ρυθμό και πήραμε τη νίκη".

Ακούστε το ηχητικό από τις δηλώσεις του Στράτου Περπέρογλου

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ