EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Όλα ανοιχτά μέχρι το τέλος"

Περπέρογλου: "Όλα ανοιχτά μέχρι το τέλος"
Περπέρογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα στη νίκη της επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου του ΤΟΡ 16 στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου αλλά και του Τζόεϊ Ντόρσεϊ για την επίτευξή της.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να υποδέχτηκε με την πλάτη στον τοίχο τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη όπως παραδέχτηκε ο πρώτος σκόρερ των Καταλανών ο διεθνής φόργουορντ Στράτος Περπέρογλου ωστόσο η εύρεση κινήτρου, ο κόσμος και ο Τζόεϊ Ντόρσεϊ συνέβαλαν στη νίκη.

"Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά από μία δύσκολη εβδομάδα αλλά μετατρέψαμε αυτή την πίεση σε κίνητρο, παίξαμε καλά στην άμυνα και φθάσαμε στη νίκη που χρειαζόμασταν", ήταν η αρχική τοποθέτηση του φόργουορντ των Καταλανών στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ που συνέχισε. "Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και μας βοήθηκε πολύ και ο κόσμος για να πάρουμε μία άνετη νίκη".

Για τον Ολυμπιακό και τη δική του προσπάθεια επίτευξης της πρόκρισής του στην προημιτελική φάση της φετινής Euroleague σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει μάθει να ζει στα δύσκολα", και πρόσθεσε: "Έχει μπερδεμένους ρόλους αλλά θεωρώ ότι θα ανακάμψει". Για να σταθεί και στη Μπαρτσελόνα λέγοντας: "Και εμείς όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Κι όσο για τη μάχη της πρόκρισης στον όμιλο ο Περπέρογλου δήλωσε: "Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Το καλό για μας είναι ότι στο Β΄ γύρο έχουμε όλα τα μεγάλα παιχνίδια στην έδρα μας. Όλα είναι ανοιχτά μλέχρι το τέλος", για να καταλήξει όσον αφορά τον Ντόρσεϊ και τη συμβολή του στην κατάκτηση της νίκης: "Μας βοήθησε πολύ και ο Ντόρσεϊ στη νίκη μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ