EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα"

Περπέρογλου: "Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα"

Λάτρης της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα και του Μέσι δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου στην επίσκεψη που έκανε στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα

Ο Στράτος Περπέρογλου από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας φόργουορντ βρέθηκε στα γραφεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Μπαρτσελόνα και μιλώντας με τα μέλη της Λέσχης έδειξε ανυπόμονος για το νέο βήμα της καριέρας του.

Μιλώντας στο blaugrana.gr ο 31χρονος εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Μπάρτσα λέγοντας ότι "Είχα ακόμα δύο προτάσεις (σ.σ. δεν επιβεβαίωσε αν η μια ήταν από τον Ολυμπιακό ) και αυτή της Μπάρτσα. Προτίμησα αυτή γιατί, συν τοις άλλοις, είμαι οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας, λάτρης του καλύτερου παίκτη του κόσμου, του Μέσι, και θα επιδιώξω να τους βλέπω από κοντά. Η Βαρκελώνη προσφέρει τρομερή ποιότητα ζωής για εμένα και την οικογένειά μου".

Από εκεί και πέρα ο Περπέρογλου αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν αλλά και στην ελληνική παροικία που δημιουργείται τονίζοντας: " Ο Κώστας Παπανικολάου μου έχει πει τα καλύτερα. Στην Ισπανία δεν βλέπουν το μπάσκετ ως πόλεμο και τρανό παράδειγμα είναι το «Φάιναλ 8» του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό και για την προσαρμογή μου η παρουσία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην ομάδα. Η Μπάρτσα έχει κάνει καλές μεταγραφές και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλά.

Μίλησα με τον Τσάβι Πασκουάλ, διαθέτει απίστευτες γνώσεις για το μπάσκετ, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και δεν είναι τυχαία η εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να φορέσω τη φανέλα της Μπάρτσα με το νούμερο 9 στην πλάτη".

Ο Περπέρογλου που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος αναφέρθηκε και στο προσεχές Ευρωμπάσκετ λέγοντας ότι "είμαι πολύ αισιόδοξος. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, το ρόστερ είναι γεμάτο και μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά".

Ο Έλληνας φόργουορντ και τα μέλη της Λέσχης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Φεβρουάριο όταν και γίνεται η καθιερωμένη εκδρομή τους στην Βαρκελώνη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ