EUROLEAGUE

Πένο: "Ευγνώμων στον Μπαρτζώκα"

Πένο: "Ευγνώμων στον Μπαρτζώκα"

Ο Στέφαν Πένο ευχαρίστησε δημόσια τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί κόντρα στους Oklahoma City Thunder.

Οι πολλοί μαζεμένοι τραυματισμοί στις θέσεις των γκαρντ στην Μπαρτσελόνα είχε ως αποτέλεσμα να έρθει στο προσκήνιο ο 19χρονος Στέφαν Πένο. Και ο πιτσιρικάς γκαρντ έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Πένο βρίσκεται από τα 15 του χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Ξέρει το σύστημά της. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα είχε την ευκαιρία να αποδείξει τι έμαθε τόσα χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον χρίζει βασικό μέσα σε μία νύχτα λόγω των τραυματισμών των Ταϊρίς Ράις, Πέτερι Κοπόνεν, Πάου Ρίμπας και Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Και αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχάσει ο Σέρβος γκαρντ, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τους Thunder.

" Είμαι ευτυχισμένος για την ευκαιρία που μου δόθηκε και είμαι ευγνώμων γιατί ξέρω ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας μπορούσε να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε άλλο παίκτη" δήλωσε αρχικά ο Πένο, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Ο κόουτς μου ζήτησε να οργανώσω την ομάδα και να παίξω δυνατά και με ένταση στην άμυνα. Αυτά είναι που ζητησε από εμένα που είμαι νεαρός".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ