EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Χαρούμενοι με το αήττητο"

Πασκουάλ: "Χαρούμενοι με το αήττητο"

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τουρόφ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Με το πόδι στο γκάζι έχει ξεκινήσει και φέτος η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague. Τελευταίο τους... θύμα η Τουρόφ, η οποία αν και αντιστάθηκε στο ξεκίνημα, εν τέλει λύγισε με 86-67.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε χαρούμενος τόσο μετά τη νίκη απέναντι στην πολωνική ομάδα, όσο και για το γεγονός πως οι "Μπλαουγκράνα" παραμένουν αήττητοι στην Ευρώπη "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Είχαμε προειδοποιήσει πως θα ήταν πιο δύσκολος αγώνας, απ' ότι ο κόσμος πίστευε. Είχαμε δει τα προβλήματα που είχαν βάλει απέναντι στο Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε. Είχαμε πέντε λεπτά κακού παιχνιδιού, αλλά το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν καλό. Είναι σημαντική αυτή η νίκη για εμάς. Αναμένονται δύο δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε αήττητοι στον όμιλό μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ