EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Παναθηναϊκός για τίτλο!"

Πασκουάλ: "Παναθηναϊκός για τίτλο!"

Η Μπαρτσελόνα μετράει 8 σερί νίκες στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό όμως ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε ότι οι Καταλανοί δεν θα έχουν καμία τύχη αν δεν παίξουν καλά στο Palau Blaugrana. Τι είπε για το ρόστερ των "πράσινων".

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της με ρεκόρ 6-1 (σ.σ. 2-0 στο Supercopa, 3-0 στην Liga Endesa, 1-1 στην Euroleague) ενώ μετράει οκτώ συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με τους "πράσινους".

Παρ' όλα αυτά, ο Τσάβι Πασκουάλ εφιστά την προσοχή των παικτών του ενόψει της αυριανής (29/10, 22:00) αναμέτρησης στο Palau Blaugrana!

"Πρέπει να παίξουμε στο πιο υψηλό επίπεδο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε αν δεν παίξουμε καλά! Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που ανήκει στους διεκδικητές του τίτλου και είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε μια ελκυστική αναμέτρηση. Ο Παππάς δεν έχει αγωνιστεί φέτος ωστόσο ο Καλάθης και ο Διαμαντίδης είναι οι παίκτες-κλειδιά στον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα με βάθος πάγκου, ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο" εξήγησε ο Καταλανός κόουτς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ