EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "ΟΑΚΑ, από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη"

Πασκουάλ: "ΟΑΚΑ, από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (4/12, 21:45), με τον Τσάβι Πασκουάλ να μιλά για τη δυσκολία του έργου των "μπλαουγκράνα" να τα καταφέρουν στην έδρα του "τριφυλλιού".

Την ευκαιρία να "κλειδώσει" μια θέση στην πρώτη δυάδα έχει το βράδυ της Παρασκευής (4/12, 21:45) η Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι "μπλαουγκράνα" έφτασαν σήμερα (3/12) το μεσημέρι στη χώρα μας, θα προπονηθούν το βράδυ στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας και εν συνεχεία θα βάλουν ως στόχο να επικρατήσουν των "πρασίνων" για δέκατη συνεχόμενη φορά.

" Με νίκη θα εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση, στη χειρότερη των περιπτώσεων και τη δυνατότητα να έχουμε στο μυαλό μας μόνο την πρωτιά", είπε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ μιλώντας για το συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό, πριν σταθεί στα της έδρας του "τριφυλλιού: " Πέραν αυτού βέβαια, το ΟΑΚΑ παραμένει ένα από τα πιο αφιλόξενα γήπεδα της Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός μία πολύ ποιοτική ομάδα. Είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και ο κόσμος είναι λογικό να το περιμένει με ανυπομονησία. Πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουμε εκεί".

Όταν τον ρώτησαν για τον Άλεξ Αμπρίνες απάντησε πως " λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα", ενώ αναφορικά με τον Σέιν Λαουάλ ανέφερε ότι " θα δούμε στην προπόνηση της Πέμπτης (3/12) σε τι κατάσταση είναι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ