EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Μία ακόμη ευκαιρία για το Final Four"

Πασκουάλ: "Μία ακόμη ευκαιρία για το Final Four"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην παράταση (92-80), χάνοντας την ευκαιρία να "κλειδώσει" την παρουσία της στο Final Four από την Πέμπτη (21/4). Κοιτάζει μπροστά ο Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει του αγώνα στο Κρασνοντάρ.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν χάλασε τη... γιορτή της Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", με το "διπλό" της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να παρατείνει την αγωνία σχετικά με την τέταρτη ομάδα που θα βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου. Όπως καταλαβαίνετε, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν ήταν ευχαριστημένος από αυτά που είδε στο παρκέ στο Game 4 των playoffs.

" Περιμέναμε τέτοιου είδους παιχνίδι από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Της αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη. Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε ακολουθώντας στο σκορ, γιατί έτσι γίναμε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια. Τα ποσοστά μας, ειδικά στα περιφερειακά σουτ, ήταν απογοητευτικά κι αυτά ουσιαστικά που μας "σκότωσαν". Στην παράταση αυτό ήταν που μετρούσε, η ευστοχία. Γενικά, μιλάμε για ένα πολύ έντονο παιχνίδι, όπου δεν είχαμε συνέπεια και διάρκεια στην άμυνα, πράγμα που μας οδήγησε σε πολλά λάθη. Οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Ντόλμαν σχολίασε πως " ήταν μία δύσκολη βραδιά. Δεν παίξαμε στον δικό μας ρυθμό και αυτό μας "πλήγωσε". Αφήσαμε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν να τρέξει το γήπεδο και να κυριαρχήσει στα ριμπάουντ. Αυτή ήταν η βασική διαφορά των δύο ομάδων. Δυστυχώς χάσαμε, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση", με τον Τόμας Σατοράνσκι να προσθέτει:

" Επιτρέψαμε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν να πετύχει αρκετά εύκολα καλάθια με λέι απ. Αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να "χτίσει" την ψυχολογία της στη διάρκεια του αγώνα, ειδικά από τη στιγμή που διαθέτει παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα, που μπορούν να σκοράρουν σε καταστάσεις "ένας εναντίον ενός". Χαλάσαμε πολλή ενέργεια για να οδηγήσουμε το παιχνίδι στην παράταση, κι εκεί δεν είχαμε αυτό που χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ