EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Ελπίζω να έχουμε καλύτερη διαιτησία σε σχέση με τη Μόσχα"

Πασκουάλ: "Ελπίζω να έχουμε καλύτερη διαιτησία σε σχέση με τη Μόσχα"

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11/3, 21:45) σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Euroleague, με τον Τσάβι Πασκουάλ να χρίζει τη "ρωσική αρκούδα" ως Νο1 φαβορί για το τρόπαιο. Μέσα σε όλα όμως, σχολίασε τη διαιτησία του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11/3, 21:45) είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague. Οι "μπλαουγκράνα" χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης στα πλέι οφ, την ώρα που η "ομάδα του στρατού" διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, που ως γνωστόν δεν υπολογίζει τον Σέιν Λαουάλ, μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη λέγοντας πως " στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάναμε πολύ καλή δουλειά. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρειαζόμαστε μία τέτοια εμφάνιση για να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Δεν θα πω ότι η ήττα μας στο παιχνίδι του α' γύρου έχει σχέση με αυτό, αλλά ελπίζω στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" να έχουμε καλύτερη διαιτησία από αυτή που αντιμετωπίσαμε στη Μόσχα".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: " Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, που σκοράρει διαρκώς κοντά στους εκατό πόντους. Οι Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς κινούν τα νήματα της δημιουργίας, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που συνεισφέρουν σε αυτό. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ είναι το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ