EUROLEAGUE

Παραμένει το ερωτηματικό για Σεραφέν

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο δεν έχουν εγκαταλείψει τον Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος ταξιδεύει στο Μόναχο για να επισκεφτεί τον γιατρό που χειρούργησε πριν από ενάμιση χρόνο τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Το πρόβλημα με το δεξί γόνατο του Κέβιν Σεραφέν εξακολουθεί να παραμένει άλυτο στην Μπαρτσελόνα, στην οποία δεν έχουν κατασταλάξει αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Αν δηλαδή θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας ή θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου .

Ο δυναμικός σέντερ παραμένει στα "πιτς" τους δύο τελευταίους μήνες, δεν έχει αγωνιστεί από τις 31 Δεκεμβρίου (και το παιχνίδι με τη Φουενλαμπράδα), με αποτέλεσμα η ρακέτα της Μπαρτσελόνα να είναι κενή. Δεδομένων των απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν και της ανάγκης για ένα δυνατό φίνις στη regular season της EuroLeague και της Liga Endesa, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς πήρε την κατάσταση στα χέρια του, στέλνοντας τον παίκτη στο Μόναχο.

Εκεί, θα συναντήσει τον γιατρό που είχε χειρουργήσει τον 69χρονο τεχνικό των "μπαουγκράνα". Ο στόχος είναι να παρθεί άμεσα κάποια απόφαση, προκειμένου να είναι όλα ξεκάθαρα αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει στην δράση ο παίκτης.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ