EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Ο Μπαρτζώκας είναι τζέντλεμαν!"

Παπανικολάου: "Ο Μπαρτζώκας είναι τζέντλεμαν!"

Ο Κώστας Παπανικολάου κατέκτησε την Ευρωλίγκα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα κι εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, εξηγώντας στους Καταλανούς τι να... περιμένουν από τον πρώην προπονητή του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ολοκλήρωσε μια χρονιά υπερβάσεων με τη Λοκομοτίβ τερματίζοντας στην τρίτη θέση του Final Four της Euroleague ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στον πάγκο ενός εκ των μεγαλύτερων οργανισμών του κόσμου, αυτόν της Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας προπονητής μετέβη στη Βαρκελώνη προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους Καταλανούς κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους "μπλαουγκράνα" που έδωσαν το χρίσμα στον άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ.

Έτσι, λοιπόν, απευθύνθηκαν στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Λονδίνο με τους "ερυθρόλευκους" υπό τις οδηγίες του 51χρονου κόουτς. Ο "Παπ" φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και εξήγησε στο Radio Catalunya, εξηγώντας πως: "Με μια λέξη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένα τζέντλεμαν!".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ