EUROLEAGUE

Όνειρα για Μάικ Τζέιμς από Μπαρτσελόνα

Phoenix Suns guard Mike James (55) against the New Orleans Pelicans in the first half during an NBA basketball game, Friday, Nov 24, 2017, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
Phoenix Suns guard Mike James (55) against the New Orleans Pelicans in the first half during an NBA basketball game, Friday, Nov 24, 2017, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri) AP PHOTO/RICK SCUTERI

Η Μπαρτσελόνα αναζητά στην αγορά έναν γκαρντ που θα αλλάξει τα δεδομένα, με το όνομα του Μάικ Τζέιμς να προκύπτει ως ιδανική λύση. Οι "μπλαουγκράνα" γνωρίζουν βέβαια πως η περίπτωσή του είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Η πέμπτη σερί ήττα στην EuroLeague βύθισε ακόμη περισσότερο την Μπαρτσελόνα, η οποία απέχει πλέον αρκετά από το να θεωρηθεί διεκδικήτρια μιας θέσης στην οκτάδα της διοργάνωσης. Οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως ισοφάρισαν τη χειρότερη επίδοσή τους μετά από πενήντα (50) χρόνια !

Με δεδομένες μάλιστα τις δυσλειτουργίες στην περιφέρεια, λόγω της μέτριας απόδοσης του Φιλ Πρέσεϊ και του Πέτερι Κόπονεν, ο Σίτο Αλόνσο αναζητά στην αγορά έναν παίκτη που θα μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα. Αναζητά έναν ηγέτη για το "1", κι όχι έναν παίκτη που θα κληθεί να δώσει... εξετάσεις. Γι αυτό κιόλας, η "Mundo Deportivo" αναφέρει ως ευσεβή πόθο της ισπανικής ομάδας τον Μάικ Τζέιμς.

Λίγες ώρες μετά την αιφνιδιαστική αποδέσμευσή του από τους Φοίνιξ Σανς, προέκυψαν τα πρώτα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods.

Οι πιθανότητες επιστροφής του βέβαια στην Ευρώπη είναι ελάχιστες έως μηδαμινές, πόσω μάλλον για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Κι αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: αφενός κατάφερε μέχρι στιγμής να φτιάξει πολύ καλό όνομα στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να βρει άμεσα νέο συμβόλαιο, αφετέρου η Μπασκόνια είναι η ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ισπανία, πράγμα που σημαίνει πως για να φορέσει άλλη φανέλα στη Liga Endesa θα πρέπει να προκύψει η δική της συναίνεση.

Στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" κοιτάζουν διακριτικά την περίπτωσή του, ενδεχομένως μάλιστα να έχουν ήδη κάνει τις σχετικές ερωτήσεις. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως μοιάζει ως τεράστια έκπληξη να ξαναδούμε τον Μάικ Τζέιμς στην Ευρώπη.

AP Photo/Rick Scuteri

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ