EUROLEAGUE

Οι δύο δρόμοι της Μπαρτσελόνα για τον πάγκο

Οι δύο δρόμοι της Μπαρτσελόνα για τον πάγκο

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξετάζει δύο διαφορετικά σενάρια σε ό,τι αφορά στη διαδοχή του Σίτο Αλόνσο. Οι αντικειμενικές δυσκολίες και οι πρώτες επιλογές.

Η απόλυση του Σίτο Αλόνσο από την Μπαρτσελόνα δεν ήταν ακριβώς αιφνιδιαστική, δεδομένου ότι εδώ και αρκετές ημέρες η δυσφορία είχε γενικευτεί στο Palau Blaugrana. Όπως και να έχει πάντως, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο εξήγησε ότι " η αλλαγή προπονητή στα μισά της σεζόν δεν είναι ευχάριστη για κανέναν παίκτη. Αυτή είναι η απόφαση όμως, κάτι έπρεπε να αλλάξει και τώρα είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ".

Ο Άλφρεντ Γιούλμπε είναι ο άνθρωπος που καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για το επόμενο διάστημα, γνωρίζοντας βέβαια πως αποτελεί μια προσωρινή λύση. Σύμφωνα με τη "Sport" στην Μπαρτσελόνα εξετάζουν πολλά διαφορετικά σενάρια σε ό,τι αφορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είτε δηλαδή μιλάμε για έναν υπηρεσιακό προπονητή που θα κληθεί να καθοδηγήσει το "καράβι" μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να υπάρχει πολύς περισσότερος χρόνος για την εύρεση του εκλεκτού είτε για άμεση πρόσληψη ενός έμπειρου τεχνικού, με το όνομα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς να "παίζει" δυνατά.

Το θέμα βέβαια είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα οι "μπλαουγκράνα" δοκιμάζονται στο Copa del Rey, ο οποίος δεν παύει να είναι ένας από τους τρεις τίτλους που κυνηγούν. Ούτως ή άλλως, η χρονιά στην EuroLeague μοιάζει να είναι χαμένη...

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ