EUROLEAGUE

Μένει Βαρκελώνη ο Ναβάρο

Μένει Βαρκελώνη ο Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο περιορίστηκε σε ένα πεντάλεπτο αγωνιστικής δράσης, κατά το 2-0 της Μπαρτσελόνα επί της Γαλατασαράι. Αποχώρησε σφαδάζοντας, αλλά οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Θα χάσει ωστόσο, το τρίτο ματς.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε ενημερώσει από το βράδυ της Μ. Πέμπτης (17/4) πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Εξήγησε ότι "είχε και πριν το δεύτερο ματς με τη Γαλατασαράι, ενοχλήσεις, αλλά όταν στις τελευταίες προπονήσεις δεν ένιωσε κάτι, ούτε στην προθέρμανση. Αυτό συνέβη, όταν μπήκε στο ματς. Τότε ένιωσε ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε", αφού πρώτα ζήτησε αλλαγή.

Διευκρίνισε πως οι εξετάσεις που θα ακολουθούσαν θα έδειχναν την πάσα αλήθεια "αλλά δεν φαίνεται να 'χει κάτι σοβαρό" κατέληξε ο κόουτς της Μπαρτσελόνα. Αυτό γράφουν σήμερα (18/4) οι Ισπανοί: πως ο αρχηγός της ομάδας δεν έχει κάτι σοβαρό (έχει τράβηγμα στο δεξί δικέφαλο), ωστόσο θα μείνει εκτός του τρίτου ματς της σειράς και το πρώτο στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή του Πάσχα (20-4). Δεν θα ταξιδέψει για την Τουρκία, προκειμένου να κάνει θεραπείες στη Βαρκελώνη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ