EUROLEAGUE

Ο Ράις απολαμβάνει τις ήττες της Μπαρτσελόνα

Ο Ράις απολαμβάνει τις ήττες της Μπαρτσελόνα

Ο Ταϊρίς Ράις παραμένει εκτός πλάνων στην Μπαρτσελόνα, πράγμα που σημαίνει πως απολαμβάνει να βλέπει την ισπανική ομάδα να χάνει. Το τελευταίο του "τιτίβισμα" αυτό δείχνει άλλωστε.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα και το +27 επί του Παναθηναϊκού Superfoods, ακολούθησαν δύο ήττες για την Μπαρτσελόνα στην EuroLeague. Αρχικά από τον Ερυθρό Αστέρα, κι εν συνεχεία από τη Ζάλγκιρις . Η δεύτερη, που έγινε το βράδυ της Τρίτης (24/10), σηματοδοτεί την απώλεια του εντός έδρας αήττητου για την ισπανική ομάδα, ήδη πριν ακόμη κλείσει ο πρώτος μήνας της διοργάνωσης.

Κι αν στη Βαρκελώνη υπάρχει στεναχώρια και απογοήτευση για το αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίσιους, υπάρχει κάποιος που απόλαυσε όσα έγιναν στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Αναφερόμαστε φυσικά στον Ταϊρίς Ράις, ο οποίος παραμένει εκτός πλάνων. Ο αριστερόχειρας πλεϊμέικερ παραμένει δέσμιος της συμφωνίας που υπέγραψε πριν από ένα χρόνο, κι από την στιγμή που ο Σίτο Αλόνσο δεν τον υπολογίζει, είναι υποχρεωμένος να προπονείται μόνος του.

Κι αφού, επί της ουσίας, δεν είναι μέλος της ομάδας, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να "καρφώσει" με tweet την Μπαρτσελόνα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις, έγραψε χαρακτηριστικά πως " είμαι στον καναπέ μου, χαλαρώνω". Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για το πλέον αδιάφορο "τιτίβισμά" του, δεδομένου του παρασκηνίου όμως, πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη πως ο άλλοτε "άσος" του Πανιωνίου απολαμβάνει να βλέπει την ομάδα του (sic) να ηττάται.

Ο Ράις απολαμβάνει τις ήττες της Μπαρτσελόνα
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ