EUROLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός στο δρόμο για την κορυφή

Ο Παναθηναϊκός στο δρόμο για την κορυφή

Οι Τίμπορ Πλάις και Τσάβι Πασκουάλ εστίασαν στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει φέτος στην έδρα του, πριν τονίσουν ότι το break είναι ανάγκη για την Μπαρτσελόνα, γιατί θέλει την κορυφή του ομίλου.

Ο Τίμπορ Πλάις έχει... ιδία άποψη επί του τι εστί Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αφού είχαν βρεθεί στη Λαμποράλ Κούτσα. Οπότε προφανώς και ξέρει τι λέει, όταν εξηγεί πως " θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Έχει πολύ καλή ομάδα και τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο της, ο οποίος υπήρξε προπονητής μου" και άρα γνωρίζει ότι δεν δέχεται κάτι λιγότερο από το 100%.

Ο Γερμανός σέντερ πρόσθεσε ωστόσο, ότι " αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε πάρα πολύ να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου, όπως φυσικά και θέλουμε άλλη μια νίκη". Ήταν ο MVP της τελευταίας αγωνιστικής στη Liga Endesa και επ' αυτού, είχε να πει ότι " είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω αυτοπεποίθηση, είμαι καλά, αλλά οφείλω να πω ότι είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν. Το κυριότερο δε, ήταν η νίκη".

Ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μόλις την Τετάρτη (17/11) επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2017, στάθηκε λίγο περισσότερο στη σημασία που έχει για την "Μπάρτσα" το ματς στο ΟΑΚΑ. " Το προσεγγίζουμε με το δεδομένο ότι θέλουμε τη νίκη, για να διασφαλίσουμε την κορυφή του ομίλου. Αυτός είναι ο στόχος. Είναι το τελευταίο βήμα που πρέπει να κάνουμε για να τον υλοποιήσουμε. Ο ΠΑΟ δεν έχει χάσει μέσα στην έδρα του φέτος και αυτό λέει πολλά. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα" .

Σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς που έχουν αποδεκατίσει την περιφερειακή γραμμή της Μπαρτσελόνα, ο Καταλανός κόουτς εξήγησε πως " ο Ναβάρο θα έλθει μαζί μας και θα προπονηθεί. Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί". Παραδέχθηκε δε, πως η ομάδα του αναζητά παίκτη " αλλά είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ