EUROLEAGUE

Ο Ντόλμαν υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού

Ο Ντόλμαν υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού

Ο Τζάστιν Ντόλμαν υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον αριστερό αστράγαλο και η Μπαρτσελόνα θα χάσει τον Αμερικανό της φόργουορντ για τις επόμενες περίπου 10 μέρες.

Η Μπαρτσελόνα φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από την έναρξη της σεζόν με τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνεχώς ανισορροπία στο ρόστερ της. Στην... λίστα της προστέθηκε και ο Αμερικανός της πάουερ-φόργουορντ, Τζάστιν Ντόλμαν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Βαρκελώνη , κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ένιωθε έντονες ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο ματς, στο οποίο οι Καταλανοί ηττήθηκαν από τους Τούρκους με σκορ 72-73.

Ύστερα από σχετικές εξετάσεις που έκανε ο Τζάστιν Ντόλμαν, ο παίκτης έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες 10 μέρες. Αν μείνει νοκ-άουτ σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα, Μπάμπεργκ και Μακάμπι στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ