EUROLEAGUE

Ο Ναβάρο επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα

Ο Ναβάρο επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα
2015 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ύστερα από την άδεια για ξεκούραση που είχε λόγω εθνικής Ισπανίας, επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί τον υποδέχτηκαν (video).

Η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες εβδομάδες έκανε προπόνηση δίχως τον μεγάλο αρχηγό και ηγέτη της, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, καθώς ο 36χρονος γκαρντ ήταν απασχολημένος με την συμμετοχή του στην εθνική Ισπανίας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αφού πήρε ειδική άδεια ώστε να ξεκουραστεί, επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας και από κοντά τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι Καταλανοί υποδέχτηκαν το "σύμβολο" τους και τον καλωσόρισαν: "Είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε πίσω", αναφέρει σχετικό tweet της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός γκαρντ μίλησε για την νέα σεζόν λέγοντας τα εξής: “Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω, ωστόσο αυτή η εβδομάδα θα είναι προσαρμογής για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω καινούργια πρόσωπα στην ομάδα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την ομάδα. Πιστεύω όμως πως οι νεοφερμένοι παίκτες είναι πολύ καλοί, όπως και οι νεαροί που έπαιξαν στο τουρνουά του Σαντ Χουλιά. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό”.

Για το "κλάσικο" στο Σούπερ Καπ Ισπανίας τόνισε πως: “Υπάρχουν ακόμα πολλές μέρες για αυτό το παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε για να νικήσουμε μία σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ, που έχασε ένα σημαντικό παίκτη, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, αλλά παραμένει ισχυρή”.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ